Previous (left) Next (right)

Affiche tentoonstelling

SNS Historisch Centrum

 Contact            Disclaimer             Facebook             Youtube

Contact disclaimer

Opening

De deelnemende kunstenaars zijn:

Roy Bergsma, Marc Fien, Leo van ’t Hul, Annie Jorna, Tom Kuper, Ben Marsman, Gwen Mustamu, Bouke Peterson, Paula de Ruiter, Dicky Schaeffer, Carin Westendorp en Linda Westera.


Op donderdag 10 oktober om 16.00 uur werd de tentoonstelling geopend door wethouder Janita Tabak.


De tentoonstelling is toegankelijk voor publiek van 16 oktober tot en met 14 november op woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Bezichtiging op afspraak is eventueel mogelijk.


Kampen-Eilat 2013. Door de ogen van 12 kunstenaars.

SNS Historisch Centrum, 16 oktober tot en met 14 november.


Opening: donderdag 10 oktober 16.00 uur door wethouder Janita Tabak.


Al decennia heeft de Gemeente Kampen banden met verschillende buitenlandse partnersteden. Om deze betrekkingen te onderhouden en zo mogelijk te intensiveren organiseert de Stichting Kampen Internationale Samenwerking (KIS) regelmatig activiteiten, waaronder uitwisselingen.


In dit kader bezocht een groep van twaalf Kamper kunstenaars van 15 tot en met 23 mei 2013 de Israëlische havenstad en badplaats Eilat. Tijdens deze werkweek, waarbij zij te gast waren bij collega’s, volgden zij een intensief programma. Er werd onder meer een tentoonstelling georganiseerd en er waren verschillende samenwerkingsprojecten, waardoor het contact met de gaststad werd verdiept. Ook was er tijd ingeruimd om Eilat en omgeving te leren kennen. De laatste dagen stond een bezoek aan Jeruzalem op het programma.


Van 16 oktober tot en met 14 november is in het SNS Historisch Centrum te Kampen een tentoonstelling te zien, waarbij de twaalf deelnemende Kamper kunstenaars hun indrukken van deze reis tonen aan het publiek. De tentoonstelling bestaat uit foto’s, documentatie en beeldend werk (twee- en driedimensionaal) dat tijdens de reis is ontstaan, of naar aanleiding daarvan is vervaardigd.